Kerro miten voimme auttaa

045 166 1126

Kotipalvelut ja avustamisen palvelut Jyväskylässä

Perheet

Perheet hankkivat siivouspalvelua säästääkseen aikaa ja energian keskittymiseen muihin tärkeisiin asioihin arjessa. Tämä palvelu tarjoaa heille mahdollisuuden nauttia puhtaasta kodista ilman siivoukseen liittyvää taakkaa. Siivouspalvelu vapauttaa perheet päivittäisten askareiden rasituksesta ja tarjoaa heille mahdollisuuden viettää enemmän aikaa yhdessä. Se tarjoaa myös ammattitaitoista lähestymistapaa, joka varmistaa tehokkaan ja laadukkaan lopputuloksen. Perheet ostavat siivouspalvelua myös voidakseen rentoutua ja nauttia kodistaan stressittömästi.

Kotisiivouksen ja ylläpitosiivoukseen kuuluvia palveluja:

 • pölyjenpyyhintä
 • imurointi
 • lattioiden pesu
 • kylpyhuoneen, wc:n ja saunan siivous
 • ikkunoidenpesu
 • tekstiilipesuripalvelut
 • muuttosiivoukset

 

Siivouspalvelun kokonaisuus määritetään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Kaikki palvelut toteutetaan tuntiveloituksella. Ole rohkeasti yhteydessä, sovitaan juuri sinulle sopiva siivouspalvelu.

Tukipalvelut

Olemme Jyväskylän kaupungin hyväksymä yksityisten tukipalveluiden tuottaja. Ikääntyville tarjottava tukipalvelun siivousapu on avustava palvelu, joka varmistaa puhtaan ja turvallisen ympäristön ikääntyvien kodeissa. Arvonlisäverottomaan palveluun on oikeutettu henkilö, jonka toimintakyky on heikentynyt esim. sairauden tai ikääntymisen vuoksi. Arjen perustoimintojen vaikeutuessa myös yksinäisyys ja arvottomuuden tunne ovat merkittäviä asioita, joihin haluamme toiminnallamme vaikuttaa.

Tukipalvelusiivoukseen kuuluvia palveluita:

 • pölyjenpyyhintä
 • imurointi
 • lattioiden pesu
 • kylpyhuoneen, wc:n ja saunan siivous
 • ikkunoidenpesu
 • tekstiilipesuripalvelut
 • pyykinpesu
 • petivaatteiden vaihto
 • roskien vienti
 • muuttosiivoukset

 

Tukipalvelusiivous kokonaisuus määritetään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Kaikki tukipalvelut toteutetaan tuntiveloituksella ilman arvonlisäveroa. Ole rohkeasti yhteydessä, sovitaan juuri sinulle tai läheisellesi sopiva tukipalvelu.

Yritykset

Tee yrityksesi ympäristöstä puhtaampi ja raikkaampi valitsemalla ammattitaitoinen ja kokenut siivouspalvelumme. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka vastaavat juuri sinun liiketoimintasi tarpeisiin. Päivittäisestä toimistosiivouksesta, pienien erillistilojen puhdistukseen. Me hoidamme sen kaiken. Luota siivouspalveluihimme ja keskity rauhassa kasvuun ja menestykseen.

Siivouspalvelu kokonaisuus määritetään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Kaikki palvelumme toteutetaan aina tuntiveloituksella. Ole rohkeasti yhteydessä, sovitaan juuri sinun yrityksellesi sopiva siivouspalvelu.

Siivous ja ikkunoiden pesu

Puhdas koti parantaa elämänlaatua 

Kotipalvelumme avulla Jyväskylässä haluamme vaikuttaa erityisesti arkesi turvallisuuteen, terveellisyyteen ja viihtyisyyteen. Siivoustiheys, -välineet ja -menetelmät vaikuttavat oleellisesti sisäilman laatuun.

Suunnitellaan ja sovitaan sinulle yhdessä siivousohjelma, joko meidän tai sinun siivousaineilla ja -välineillä. Voit tilata myös halutessasi kertasiivouksen. Tukipalveluista tehdään aina asiakkaan kanssa palvelusuunnitelma tai -sopimus.

Jätä yhteydenottopyyntö

Ruuanlaitto ja leivonta

Ravintorikasta ja maukasta kotiruokaa 

Ravinnolla on huomattava vaikutus kaikkien ja erityisesti ikääntyneiden terveyteen ja toimintakykyyn. Hyvä ravitsemustila ehkäisee sairauksia, nopeuttaa sairauksista toipumista sekä parantaa vireyttä ja elämänlaatua.

Jätä yhteydenottopyyntö

Vaatehuolto ja korjaukset

Kestävyyttä ja puhtautta oikeilla valinnoilla 

Vaatehuoltomme kattaa kaikki vaatteiden huoltoon liittyvät toimenpiteet pyykinpesusta aina silitykseen, tuulettamiseen ja vaatteiden korjaukseen. Vaatehuoltopalvelu voi olla muihin palveluihin joustavasti yhdistettyä toimintaa, mutta myös erillinen kaikkien kodintekstiilien pesu- ja huoltopäivä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Ulkoilu, kaupassakäynti ja avustaminen

Tärkeää arjen tukea ja apua vanhusten hyvinvointiin.

Monet vanhukset eivät pääse tai uskalla lähteä ulos heikentyneen liikkumiskyvyn, esteellisen ympäristön tai muistiongelman vuoksi. Iäkkäiden ulkona liikkumisen tarve säilyy, vaikka terveyden ja toimintakyvyn heikkenemisen myötä päivittäinen elinpiiri supistuu.

Ulkoilun myönteiset vaikutukset hyvinvointiin ja terveyteen ovat meille kaikille tärkeitä. Tämän vuoksi haluan tarjota tukea niin ulkoiluun, kaupassa käyntiin kuin muihinkin asiointipalveluihin.

Jätä yhteydenottopyyntö

Muut kodin askareet

Kun aika tai omat kädet eivät riitä arjessa.

Monilla itsenäisesti asuvilla vanhuksilla on haasteita asunnon ylläpidossa, kun taas lapsiperheet elävät hektistä arkea. Kotipalvelu Arki mahdollistaa myös kaikkien kodin muiden satunnaisten askareiden hoitumisen, mm. taulujen kiinnitys, kalusteiden kasaus, valaisimien asennukset, pienet remonttityöt ja nurmikoiden leikkaus sekä kodin pienissä juhlissa auttaminen.

Jätä yhteydenottopyyntö

Hinnasto

Maksuton tutustuminen

Tulen mielelläni maksuttomalle tutustumiskäynnille. Ota rohkeasti yhteyttä.

Perustuntihinta

42,00 €/h (alv. 24 %), minimityöaika 1 h.

Tukipalvelu          

34,00 €/h (alv. 0 %)

Matkakulut          

Jyväskylän kaupungin alueella emme veloita matkakuluja, pois lukien Korpilahti ja Tikkakoski. Matkakulut tarvittaessa 0,52 €/km.

Pysäköintimaksut

Mikäli alueella ei ole vapaata pysäköintiä, veloitamme pysäköintimaksuna 2 €/tunti.